HOUSE OF YOGA

In-trinity, Pilates, Yogalates, Yoga, Yin Yoga (OTB), Mindful Yoga, Meditatie

Gratis intake

Uitgebreid aanbod aan lessen

HOY heeft een zeer ruim en divers aanbod aan lessen. Van inspannende lessen tot zeer ontspannende lessen en natuurlijk een mix hiervan.

De meest bijzondere en alleen bij HOM te volgen de zeer populaire les bij onze klanten IN-TRINITY. Het speciale In-trinity board geeft je toegang tot bewegingen die eerder niet mogelijk waren en het programma heeft invloeden van Tai-chi, Yoga, Pilates en Martial arts.

PILATES bestaat uit een serie vloeiende oefeningen die je vooral op de grond uitvoert. Bij Pilates draait alles om de core. Met de core bedoelen we de spieren die ervoor zorgen dat het lichaam in correcte balans staat en de spieren die het wervelkolom ondersteunen.

YOGALATES is een perfecte combinatie van Yoga en Pilates.

YOGA is een lesvorm waarbij de nadruk ligt op de ontspanning met behulp van je ademhaling. Bij HOY wordt gewerkt vanuit verschillende vormen van Yoga, zowel de klassieke Yoga als moderne vormen van Yoga.

YIN YOGA (OTB) is de welbekende en populaire YIN YOGA, maar dan met behulp van een speciaal board. Door gebruik van dit board kun je houdingen verdiepen en anderzijds houdingen minder belast en prettiger uitvoeren.

MINDFUL YOGA Creeer ontvankelijkheid en ruimte in lichaam en geest met zeer rustige yoga- en meditatieoefeningen in Mindful Yoga.

MEDITATIE Zoals we fysieke hygiene nodig hebben, zo is er ook de noodzaak van mentale hygiene. Mediteren geeft een fris gevoel in de geest zoals douchen dat doet met ons lichaam.

Onze lessen zijn er voor de fysieke en mentale gezondheid voor alle niveaus.

  • Meer ontspannen

  • Meer energie

  • Beter in je vel

  • Start Vandaag met een Gratis Intake!

    .

Gratis intake