HOUSE OF YOGA

In-trinity, Pilates, Yogalates, Yoga, Yin Yoga (OTB), Mindful Yoga, Nidra Yoga en Meditatie

Gratis intake

Uitgebreid aanbod aan lessen

HOY heeft een zeer ruim en divers aanbod aan lessen. Van inspannende lessen tot zeer ontspannende lessen en natuurlijk een mix hiervan. Onze lessen zijn er voor alle niveaus. Je hebt geen ervaring nodig. HOY heeft meer zelfs meer dan 30 lessen en meditatiemomenten in de week. Zowel in de ochtend, avond als in het weekend.

IN-TRINITY De meest bijzondere en alleen bij HOY te volgen deze zeer populaire les bij onze klanten. Het speciale In-trinity board geeft je toegang tot bewegingen die eerder niet mogelijk waren? Het uitgestrekte In-trinity programma put uit traditionele disciplines zoals Tai-chi, Yoga, Pilates, Martial arts en Mindfulness om een grote hoeveelheid oefeningen te bereiken die zowel fysieke als mentale welzijn bevorderen.

PILATES bestaat uit een serie vloeiende oefeningen die je vooral op de grond uitvoert. Bij Pilates draait alles om de core. Met de core bedoelen we de spieren die ervoor zorgen dat het lichaam in correcte balans staat en de spieren die het wervelkolom ondersteunen.

YOGALATES is een perfecte combinatie van Yoga en Pilates.

YOGA is een lesvorm waarbij de nadruk ligt op de ontspanning met behulp van je ademhaling. Bij HOY wordt gewerkt vanuit verschillende vormen van Yoga, zowel de klassieke Yoga als moderne vormen van Yoga.

YIN YOGA (OTB) is de welbekende en populaire YIN YOGA, maar dan met behulp van een speciaal board. Door gebruik van dit board kun je houdingen verdiepen en anderzijds houdingen minder belast en prettiger uitvoeren. Bij HOY wordt zowel Yin-Yoga op het board als op de mat gegeven.

MINDFUL YOGA Creeer ontvankelijkheid en ruimte in lichaam en geest met zeer rustige yoga- en meditatieoefeningen in Mindful Yoga.

NIDRA YOGA is een ontspanningstechniek uit India. De Nidra technieken stelt body en mind in staat om tot een diepe ontspanning te komen en kalmeert het autonome zenuwstelsel. Nidra Yoga, of ook wel yogic sleep, versterkt het zelfgenezend vermogen van het lichaam. 1 sessie staat gelijk aan 4 uur slaap!

MEDITATIE Zoals we fysieke hygiene nodig hebben, zo is er ook de noodzaak van mentale hygiene. Mediteren geeft een fris gevoel in de geest zoals douchen dat doet met ons lichaam.

Onze lessen zijn er voor de fysieke en mentale gezondheid voor alle niveaus.

  • Meer ontspannen

  • Meer energie

  • Beter in je vel

  • Start Vandaag met een Gratis Intake!

    .

Gratis intake